Πως θα επιμηκύνετε το πέος σας με ελαιόλαδο και σκόρδο;

Πως θα επιμηκύνετε το πέος σας με ελαιόλαδο και σκόρδο;

Πως θα επιμηκύνετε το πέος σας με ελαιόλαδο και σκόρδο;

Πως θα επιμηκύνετε το πέος σας με ελαιόλαδο και σκόρδο;

 

Το σκόρδο και το ελαιόλαδο είναι σημαντικά για την υγεία του σώματος. Θεωρούνται φυσικές ουσίες που χρησιμοποιούνται στη θεραπεία πολλών ασθενειών και κυρίως χρησιμοποιούνται στην αντιμετώπιση των σεξουαλικών προβλημάτων.

Είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να θεραπεύσετε τα σεξουαλικά προβλήματα που μπορεί να εμφανιστούν τόσο σε άνδρες όσο και γυναίκες καθώς επίσης βοηθάει και στην επίμηκυνση του πέους.

Για τη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας στους άνδρες και της διατήρηση της καλής υγείας του πέους αλλά για να μπορέσετε να έχετε μια έντονη και δυνατή στύση υπάρχουν δύο τρόποι με τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ελαιόλαδο και το σκόρδο.

Η πρώτη μέθοδος είναι να τρώτε ελαιόλαδο και σκόρδο. Μπορείτε να τα τρώτε μαζί ή και χωριστά. Γενικά θα σας βοηθήσει πολύ για την υγεία τους πέους σας να αυξήσετε τις ποσότητες σκόρδου και ελαιόλαδου που καταναλώνετε.

Μια άλλη μέθοδος περιλαμβάνει να αναμείξετε ελαιόλαδο με πολτοποιημένο σκόρδο  και να το χρησιμοποιήσετε για να κάνετε μασάζ στο πέος σας.

Για μασάζ στο πέος μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και σκέτο ελαιόλαδο χωρίς την προσθήκη του σκόρδου όπως γράφει και το HealthTimes στην σελίδα https://www.healthtimes.gr/epimikinsi-peous-auxisi-peous-me-fusiko-tropo/ που αναφέρει όλους τους τρόπους γύρω από την επιμήκυνση πέους.

 

Οφέλη από την κατανάλωση σκόρδου και ελαιόλαδου για τους άνδρες

Το σκόρδο βοηθά στον καθαρισμό του σώματος από τις τοξίνες ενώ επίσης βελτιώνει τη λειτουργία των αρτηριών. Σαν αποτέλεσμα αυτών των διεργασιών βελτιώνεται επίσης η διαδικασία κυκλοφορίας του αίματος.

Η αυξημένη κατανάλωση σκόρδου στην καθημερινότητα σας βελτιώνει τη ροή του αίματος κατά τη διάρκεια της στύσης ενώ επίσης αυξάνεται και η ποσότητα αίματος που περνά από το πέος όταν αυτό βρίσκεται σε στύση.

Το ελαιόλαδο προωθεί την κυκλοφορία του αίματος και διαλύει τη χοληστερίνη που υπάρχει στοιβαγμένη στις αρτηρίες σας. Έτσι προωθείτε και η ροή του αίματος στο πέος κατά τη διάρκεια της στύσης.

 

Πώς να χρησιμοποιήσετε το σκόρδο και το ελαιόλαδο για το αρσενικό μόριο;

Το καλύτερο είναι να αναμιγνύετε το ελαιόλαδο με λάδι σκόρδου και στη συνέχεια να το ζεσταίνεται είτε ελαφρώς ώστε να είναι ανεκτό από την επιδερμίδα σας για να κάνετε μασάζ, είτε αφού το ζεστάνετε να το αφήσετε να κρυώσει αρκετά και έπειτα να κάνετε το μασάζ σας.

Θα πρέπει να αρχίσετε να κάνετε μασάζ από την ηβική περιοχή και να χαμηλώνετε σταδιακά μέσα σε διάστημα δέκα ημερών από όταν θα ξεκινήσετε τη διαδικασία.

Αν σε αυτό το χρονικό διάστημα δείτε το πέος σας να μεγαλώνει και τις στύσεις σας να είναι περισσότερο σκληρές και δυνατές τότε δεν χρειάζεται να συνεχίσετε να κάνετε μασάζ στο πέος σας με το ελαιόλαδο.

Αλλά αν δεν παρατηρήσετε καμία αλλαγή, θα πρέπει να κάνετε μασάζ στην ηβική περιοχή, στο κάτω μέρος της πλάτης σας αλλά και στο πέος σας μέχρι να ολοκληρωθούν οι δέκα ημέρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ελαιόλαδο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μασάζ χωρίς να αναμειχθεί με σκόρδο ή με λάδι για σκόρδο.

Επίσης έχετε στα υπόψιν σας ότι δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείτε αυτόν τον τρόπο επιμήκυνσης του πέους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από τις δέκα ημέρες που σας προτείνω.

 

Οφέλη από την τοπική χρήση σκόρδου και ελαιόλαδου στο πέος σας

Όταν κάνετε μασάζ σε οποιαδήποτε περιοχή με φυσικά έλαια πλούσια σε φυσικά συστατικά όπως ορυκτά και βιταμίνες, μεταδίδεται απευθείας στους ιστούς και στα τριχοειδή αγγεία όλα τα θρεπτικά συστατικά που περιέχονται στο προϊόν με το οποίο με το οποίο κάνετε το μασάζ.

Στην περίπτωση αυτή όλες οι ευεργετικές ιδιότητες του ελαιόλαδου και του σκόρδου απορροφώνται άμεσα από την επιδερμίδα στην περιοχή τους πέους, για αυτό και τα αποτελέσματα είναι τόσο άμεσα και δεν χρειάζεται να ακολουθήσετε τη διαδικασία για περισσότερες από δέκα ημέρες, όπως και σας προτείνω.

Το σκόρδο και το ελαιόλαδο έχουν πολλά χρήσιμα θρεπτικά συστατικά, τα οποία βελτιώνουν τη λειτουργία των τριχοειδών αγγείων.

Επειδή η ανέγερση του πέους βασίζεται στη ροή αίματος μέσω των ιστών στο εσωτερικό του, η τοπική χρήση του σκόρδου και του ελαιόλαδου είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να έχετε καλά αποτελέσματα στην επιμήκυνση του πέους αλλά και σε πιο δυνατές και σκληρές στήσεις.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *