Οι 10 πιο ενοχλητικές συμπεριφορές σε μια… συναυλία!

Οι 10 πιο ενοχλητικές συμπεριφορές σε μια… συναυλία!

 • By :
 • Category : music
 • Comment : 0
Οι 10 πιο ενοχλητικές συμπεριφορές σε μια… συναυλία!

Οι 10 πιο ενοχλητικές συμπεριφορές σε μια… συναυλία!

Το live ήταν καλό αλλά η συναυλία χάλια. Πήγες, είδες το αγαπημένο σου συγκρότημα αλλά δεν πέρασες και τόσο καλά γιατί σου έσπασαν τα νεύρα οι διάφοροι τύποι οι οποίοι συμπεριφέρονταν λες και πήγαν στον τελικό του champions league ή στην καλύτερη περίπτωση σαν να έπαιζε η μπάντα μόνο για αυτούς.

 

Το περίεργο είναι πως σε όποια συναυλία κι αν έχουμε πάει πάντα υπάρχουν 10 standard συμπεριφορές που μας χαλάνε:

1.Αυτός που τραβάει συνέχεια φωτογραφίες. Είναι μπροστά σου ή δίπλα σου, κάθεται ακίνητος με τα χέρια ψηλά κρατώντας την κάμερα και προσπαθώντας να έχει καλύτερη λήψη από την προηγούμενη. Το αποτέλεσμα είναι να βλέπεις περισσότερο τη φωτογραφική του μηχανή παρά το συγκρότημα, κι αν είσαι προσαρμοστικός θα δεις το περισσότερο μέρος της συναυλίας μέσα από την κάμερά του. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι φωτογραφίες του θα βγουν εντελώς χάλια.

 

 1. Οι φίλοι σου τσεκάρουν τα social media. Ανεβάζουν φωτογραφίες, βλέπουν τα mail τους, σχολιάζουν τα όσα συμβαίνουν στο Twitter και το Facebook. Ήθελες να το μοιραστείς με κάποιον… αλλιώς θα πήγαινες και μόνος σου.

 

 1. Αυτός που δεν σταματά να μιλάει. Παίζει το τραγούδι που ήθελες να ακούσεις αλλά ο διπλανός κάνει live commentary στην κοπέλα του, τα κοριτσάκια δίπλα ουρλιάζουν για το πόσο τους αρέσει το κομμάτι κι εσύ δεν μπορείς να το ρίξεις στην ακουστική του χώρου. Δεν ακούς τίποτα παρά τις φωνές των άλλων.

 

 1. Αυτός που τραγουδάει όλους τους στίχους των τραγουδιών μέσα στο αυτί σου. Εάν ήθελες θα καθόσουν σπίτι σου και θα άκουγες το CD ή θα πήγαινες σε καραόκε.

 

 1. Αυτός που ζητάει τραγούδια. Μετά το τέλος κάθε τραγουδιού ζητάει όλη τη δισκογραφία τους. Περίμενε… θα το πουν!

 

 1. Αυτός που φωνάζει «Κι άλλο!»… συνέχεια. Είναι προγραμματισμένο, ένα encore – άντε δύο. Θα πάθει ο λαιμός σου..

 

 1. Αυτός που σπρώχνει. Εντάξει, συναυλία είναι κάποιος θα σε σπρώξει. Αλλά υπάρχει πάντα κάποιος που βρίσκεται μονίμως πίσω σου και σε σπρώχνει για να πάτε «όλοι μαζί λίγο πιο μπροστά». Όχι, αυτό δεν γίνεται. Να πας μόνος σου και από τα πλαϊνά.

 

 1. Ο μεθυσμένος ή η ζαλισμένη. Η κοπελιά που ζαλίστηκε δεν είναι μεγάλο πρόβλημα, θα σε αναστατώσει για 2 λεπτά μέχρι να την κουβαλήσει η φίλη της προς τα έξω. Ο μεθυσμένος όμως που έφτυσε λίγο, έριξε τη μπίρα του ή στη χειρότερη τα έβγαλε όλα πάνω στο σακίδιό σου είναι κάτι που δεν ξεπερνιέται…

 

 1. Αυτός που φωνάζει δίνοντας οδηγίες. «Καθίστε» σε αυτούς που σηκώθηκαν, «Σηκωθείτε» σε αυτούς που έκατσαν κ.ο.κ.
 2. Ο ψηλός. Όσο ψηλός κι αν είσαι πάντα υπάρχει κάποιος πιο ψηλός από εσένα και κάθεται πάντα μπροστά σου. Όσες φορές κι αν μετακινηθείς. Είναι μαγικό, δεν ξέρουμε πως γίνεται!

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *